Konferens på Bornholm

Om ert företag är på gång med att planera nästa års konferens, kick off eller affärsresa så kan Bornholm vara den plats ni ska åka till. Den så kallade Solskensön passar utmärkt för ett sådant besök. Det finns många trevliga hotell för er vistelse och mycket att uppleva på Bornholm.Borgruiner på BornholmAtt åka på affärsresa kan stärka gemenskapen inom företaget men också en möjlighet att lära sig något nytt. För att få företaget att utvecklas och få inspiration så kan kickoffer, konferenser och affärsresor vara det som gör att man som företag växer. För att läsa mer om affärsresor så kan du surfa in på www.affärsresa.nu för att få mer intressant läsning om just detta med affärsresa. På Bornholm finns det ett antal hotell som passar utmärk om ni tänkt åka på affärsresa eller ha någon form av konferens. Det finns mycket sevärdheter och utflyktsmål som kan passa för rekreation och sköna upplevelser.

Passande hotell på Bornholm

  • Radisson BLU Fredensborg Hotel är ett hotell med internationell prägel och ligger alldeles i Rönnes utkant vid stranden. Men närheten till skogen är också påtalande. Det är 300 meter till stranden och ungefär 2 km till centrum av Rönne. Ta en dag på ”Den Bornholmske Diamant Spa” som blev invigt 2010 och bli omhändertagen och få en skön massage, som gäst på hotellgäst har du fri entré till detta spa. Du har tillgång till flera samlingsrum, barer och restaurang där köket är av första klass. Det finns tillgång till biljard och tennis. Varför inte hyra en cykel och ta en tur in till Rönne centrum. Kvällstid kan du sitta på rummets balkong eller terrass och njuta utav havsutsikten.
  • Hotell Griffen är en av de större hotellen på Bornholm som ligger bara ett par minuter med bil från Rönne hamn. Hotellet är inrett med dusch och WC, telefon, radio och TV med satellitmottagning. Även som gäst på detta hotell så har du tillgång till Diamant Spa där du kan bada i 34 gradig pool eller simma runt först inomhus för att sedan ta dig till den utomhuspool som ligger precis vid havet. Hotellet passar för alla smaker. Det finns 6 konferensrum och 142 rum på detta förstklassiga hotell. Du har även ett fantastiskt promenadväg längst kustbandet vid hotellet och en terrass där du får en makalös panoramautsikt över Östersjön.

Bornholm välkomnar alla gäster med fantastiska naturupplevelser och och en miljö som slår det mesta. Med närhet till de flesta sevärdheter gör att transportsträckorna inte blir så långa utan du hinner med att se mycket under en kort period. Upplev Hammerhus en gigantisk borgruin som när den byggdes så skulle den vara omöjlig att inta nu kan du besöka den och känna historiens vingslag. Följ med på en flygtur med helikopter över Bornholm i Youtubeklippet här nedanför.